Aktuality

04. 11. 2019

Rozhovory pri umení tentoraz s výtvarníčkou Júliou Zelenou

Obľúbené Rozhovory pri umní sú tu opäť. Tentoraz naše pozvanie...

Čítaj viac >

23. 10. 2019

Upratali sme miesto posledného odpočinku Vojtecha Löfflera

Naše múzeum v posobnosti MČ Košice - Staré Mesto má v réžii aj...

Čítaj viac >

Zásady ochrany osobných údajov (GDPR)

Zverejnené zásady ochrany osobných údajov v Múzeu Vojtecha Löfflera

Múzeum Vojtecha Löfflera, IČO: 31945856, Alžbetina 20, 040 01  Košice

kontaktné údaje: t. č.: 055 622 30 73, email: muzeumloffler@gmail.com

 

ako prevádzkovateľ informačného systému zverejňuje za účelom dodržiavania spravodlivosti a transparentnosti voči dotknutým osobám toto vyhlásenie o ochrane osobných údajov pod názvom:

 

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

v zmysle článku 13 a príslušných recitálov Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“) a zákona NR SR č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“): 

 

GDPR MVL

 

Touto cestou dávame na vedomie, že ako prevádzkovateľ spracúvame osobné údaje za účelom vedenia databázy uchádzačov o zamestnanie. V zmysle článku 14 a príslušných recitálov Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“) a zákona NR SR č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“)

mvl-informacna-povinnost-cl.pdf

©2019 Múzeum Vojtecha Löfflera | Všeobecné vyhlásenie | Design by SIXNET